Adlibris

Billig kurslitteratur på Adlibris

Adlibris erbjuder ett brett sortiment av billig kurslitteratur. De är Nordens största bokhandel på nätet och har över 10 miljoner böcker i sortimentet. Du hittar kurslitteratur inom alla ämnen och kategorier. Adlibris har även hela tiden olika specialerbjudande som gör billig kurslitteratur ännu billigare.

Tävlingar och erbjudande vid köp av billig kurslitteratur

Adlibris erbjuder alla registrerade studenter förmånliga erbjudande. De anordnar även regelbundet tävlingar som gör att du som student kan tjäna ännu mer på att vara kund hos Adlibris än att bara få tillgång till billig kurslitteratur. Hitta billig kurslitteratur på Adlibris.

Varför ska du köpa billig kurslitteratur på Adlibris?

Som det redan framgått finns det flera anledningar till varför du ska köpa billig kurslitteratur på Adlibris. Utöver det breda sortimentet av kursböcker och de regelbundna tävlingarna så har Adlibris alltid fri frakt på all kurslitteratur och även på alla andra böcker. Detta ”gratis” alternativ tar dock något längre tid att få hem. Du ska även vara medveten om att det bara är frakten ut till dig som kund som är utan kostnad. Vill du däremot returnera din billiga kurslitteratur så är det du som kund som står för frakten.

Adlibris, billig kurslitteratur på nätet

Adlibris, billig kurslitteratur på nätet

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *